Suri Rumah kah Mami?

salam uols.....
tak dapat nak update blog coz si kecik tak berapa sihat...
demam tonsil bengkak.....
Dah 4 hari.....
Tapi Alhamdulillah arini macam dah kebah demamnya...
Dah boleh makan sikit2....
Sebelum ni 3 hari tak makan.....
Sakit nak telan gamaknya.....

Hari ni jugak 1st day merasa menjadi suri rumah sepenuh masa....
Keputusan kontrak mami tak tau lagi macam mana...
Belum ada hitam putih mengenainya...
Memang niat dihati nak jadi suri rumah sepenuhnya...
Tapi ekonomi keluarga belum mengizinkannya...
Perlukan perancangan andaikata kontrak ku setakat ni saje...
Mudah2an ada rezeki kami lagi hendaknya....

10 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kalau dapat rehat seketika ok juga Anis. Lagipun anak dara tu macam nak bermanja lagi selepas sakit. Harap terus sembuh. Kesianlah sampai tak boleh makan...

Doa kakak moga contract tu dapat disambung dan lagi baik kalau dijadikan permanent staff..

achiek anis berkata...

mungkin ada hikmah kan kak....

thanks ye kak...

insyaallah...mudah2an...ameen

lia berkata...

semoga dpt la d lanjutkan lagi contract tu, amin...

CikNaa berkata...

afiq mse kene hfmd,ciknaa kasi vco..
alhamdulillah lepas tu surut.. bleh mkn dah..

achiek anis berkata...

mudah2an sis...

ameen..

thanks ya

achiek anis berkata...

vco boleh surutkan bengak tonsil jugak ea cikna...

ok...thanks...

nnt boleh try

Batu Adventure berkata...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

ctmah berkata...

get well soon airis..
hopefully ada rezeki u kan

achiek anis berkata...

thanks sis...

insyaallah..masih menunggu...

My Precious Little Lady Bug berkata...

Salam blogger semua,

Saya pulak dah 3 tahun berjauhan dengan suami, akhirnya terpaksa akur setelah melahirkan puteri kami pada nov 2013 , memutuskan untuk berhenti kerja dan mengikut suami ke bintulu. Alhamdulillah setelah 3 bulan bergelar suri rumah, dah dapat keserasian di situ.. Almaklumlah kalu dulu pas subuh dah keluar rumah pastu maghrib baru bali. Tak nak redah jem la katakan ..kerja di kl memang macam tuh..huhu...tapi best jugak sebab sekarang bukan setakan jadi suri umah, dah kerja dai rumah jer. Work at home mother (WAHM).

Nanti kalau free2 jomla layari blog saya... Banyak info yang boleh dikongsi di situ. Jom klik

http://mypreciouslittleladybug.blogspot.com

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015