Sale Barang Baby Sana Sini

Nah uols...

Sila atur duit2 anda untuk shopping barang2 baby...ngeeee



















Sumber : http://www.shoppingnsales.com

Meroyan tengok wei....haha

16 ulasan:

lia berkata...

fengsan ha3

achiek anis berkata...

kalau tunjuk hubby 10x fengsan nih...haha

ctmah berkata...

warehouse kiko????rm5???????auuwwww tak tahan
bile pureen nak wat warehouse sales ni =(

JunAina berkata...

Nasib baik dah tak ada baby kat rumah. Kalau dak pitam!

achiek anis berkata...

kiko biasanya klu rm5 tu cepat habis sis...

sehelai2 la bukan sepasang...

biasa sume rm20 ke bawah....:)

achiek anis berkata...

hehe...ada baby mmg pitam nengok ni...ngeee

MimahAjil berkata...

arrgghh...pitam.yg bes tengok warehouse kiko je...sbb dah gaji time tu....blk ni nk buat sesi pujuk ayah hasif ajak g terjah...hihihi

Baiduri berkata...

jeLessss...huuuuu

!k@ berkata...

Halamak...menggigil nie....hehehehe..

achiek anis berkata...

pujuk jangan tak pujuk...heeeee

achiek anis berkata...

turun la KL sis...ngeee

achiek anis berkata...

kan.....hari2 duk teringat ni...haha

cikpingu berkata...

nasib duk jauh.. klu dekat.. harus pegi la kann

achiek anis berkata...

kan....tapi yang dekat ni pun kelip2 mata je nak pegi... hubby xde so terbatas sikit la...ku tak tahu jalan walupun maps besar depan mata...fail bab baca2 maps ni...haha

~ NANA ~ berkata...

tension tengok sbb kita kat kemaman! sobsob :(

achiek anis berkata...

alala...jgn gitu nana...mami yg duk dekat ni pun xp2 jugak...tgu hubby balik weekend ni....tu pun klu sempat...sob sob sob

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015