Baiti Jannati : Ruang TV

Salam uols.....
Sejak jadi suri rumah sementara ni nak update blog pun susah....

Bukan apa...malas nak on laptop klu si tecik ni ada...
nanti dia tolong update sama...acaner....ngeee

Ni cubaan mengupdate guna ho je uols....
Sementara dak tecik tu mentidokan diri....ngeee

Arini mi nak share dengan korang ruang tv umah mi plak...


Ruang tv yang simple...
Just pasangkan rak IKEA hitam tu seketoi...
Tema hitam uols....
Tv buka flet screen....tapi plasma gedabak....nak angkat bukan main berat...
Hempap anjing boleh mati ni...haha
Tv plasma tu sayang nak juai coz masih elok...
Walaupun hubby ku dah berkali2 nak tukar tv tu tp tiap kali jugak ku membantah....ngeeee
Buka apa....xmo la.membazir coz masih elok lagi tv tu....

Atas rak ikea tu letak frame masa kawen ngan bertunang...
Konon2 mengimbau nostalgia la bila tengok hari2.....ngeee
Jam tu pulak yang jenis sticker....
Beli dekat GM Klang je...
Asalnya nak mencari yang jenis rama2 tu..tapi xde stok pulak katanya....
So rembat jela yang mana ada...malas pk dah....hehe
Pastu letak gambar canvas tu sebagai penambah seri...
Idak ler nampak kosong sangat kan...

Kat tepi kabinet tv tu ruang letak mainan Airis...
Bila capture gambo tadi nampak cam tak kemas kat ctu kan...
Tunggu la ada rezeki lebih leh beli rak mainan untuk letak mainan tu..
Nampak kemas sikit....ngeee
Cadangnya nak letak rak buku sebelah kanan tak tv yang kosong tu....
Penuh dah dalam kabinet tv tu dengan buku2 hubby...
Mau runtuh gak kabinet tu nanti...
Tapi yang tu kena dapat permission hubby dulu...huhu

ok la uols tu je nak share..
Ruang tv korang cmne pulak?
Cer  share tengok...ngeee

4 ulasan:

Kakzakie berkata...

Kita yg susunatur dia bila dah buat mesti hati gembira dan selesa...

achiek anis berkata...

hehe..tu la kan k...

klu ada cadangan utk penambahbaikan dialu2kan kak..

ctmah berkata...

ruang tv i is ngeri..hahah!

achiek anis berkata...

haha..ngeri nape sis....

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015