Contest Baby Ceria By barangbabymurah.blogspot.com

ehem2...

tetiba terpandang contest ni kat blog Mama Adelia



hadiah dia menarik tau....banyak pulak tu...
tak caya cuba klik cni : barangbabymurah.blogspot.com

So apa lagi  
Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot com 
 memang murah...serius..tak tipu....


Antara hadiah-hadiah yang ditawarkan :

 
1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys


So, untuk Airis mami pilih yang no.4 tu :

Toys Storage ( Pooh ) 

kalau ada rezeki Airis boleh mami letak mainan Airis dengan lebih kemas....ngeeee

Ceria kan...ngeee


Nama Si Comel Ceria : Khumaira Airis Binti Mohd Firdaus
Nama Mami : Munirah Anis 


Kalau kawan2 mami yang takde blog nak join pun boleh...



Peraturan contest:
 
  bermula 12.6.2013 hingga 7.7.2013.
 
atau nak tau lebih lanjut
 



* Kalau ada rezeki tak ke mana...Insyaallah *

2 ulasan:

lia berkata...

good luck ;)

achiek anis berkata...

insyaallah...thanks sis...:)

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015