Airis : Latihan Makan Sendiri

Meh tengok kali pertama mi latih Airis makan sendiri semalam...
Kan "saya dah besar"...


video

Mula-mula main2 nasi dulu

video

Ok...elok je makan


video

Minum air dulu...
 Tapi bukan minum pun...tuang je lebih...

video

Kemudian kita telangkupkan...dah siap makan...


sabo jela duk melayan 1st time dia makan sendiri ni....
Ok nanti kita praktis lagi ea....

6 ulasan:

♥ ROS ♥ berkata...

Hahaha..mkn time lapar ok. Licin.. Kalau dh kenyang, abis makanan tu dikerjakan. Haha

achiek anis berkata...

haha...

saje je nak ajar dia makan sendiri...

main je lebih....

cikpingu berkata...

hahaha... bagus la tu airis... mami dh try suh awk mkn sndri... tmbh lg keje mami..

achiek anis berkata...

hehe...mmg bertambah2 la keje mami nak mengutip nasi yang bersepah2 tu......

D Yatie berkata...

Hehe... sy akn suap kn arissa smpai dia rupa dh knyg main2 ngn kte.. pstu mak dia akn bg dia mkn sndri snb for sure dia xmkn minum dgn btul. Hahaha.

achiek anis berkata...

aah..sambil2 tu saya suap jugak airis ni....yang tu saje nak latih dia makan sendiri

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015