Colmar Tropicale Bukit Tinggi, Pahang

Uih sunyi sepi ofis pagi ni...
maklum la ramai yang bercuti...
dh mcm ofis sendiri rasanya coz bos2 pun sume cuti...
ngulor yok.....hehe..
ish2 xbaik....dosa tau...keje2...ngeeee

syok update sistem SPPII arini coz laju je...maklum la rmi cuti..
klu x nk buka 1 projek pun jenuh menunggu...
oppsss....cam lari tajuk plak...ngeh3...

ok2...sebenarnya mi nak cite pasal aktiviti weekend ktrg mgu ni...
mgu lepas dah cakap awal2 kat hubby nak p Bukit Tinggi ni...
maka poie la kami 3 beranak ke bukit tinggi petang harinya sabtu ari2...
p petang konon2 takut panas..
sekali p sana mak aih jalannya mcm Genting Hingland jugak rupanya..
kul 3 gerak dari umah abg mi kat Bukit Beruntung dan smpinya dekat kul 5 ptg jugak la...
igtkan free kena byr rupanya...ngeh3...
RM12 sorang dewasa...

Apa yang menariknya? 
erkk....bangunan jela kot yang ala2 French tu ngan Japenese Village drg...
Botanical Garden & Rabbit Farm ktrg x sempat p sbbnya kul 6 gate ke sana dah tutup....spoil betul....
Kalau nak honeymoon or rest kan minda sambil sedut udara segar boleh la kot kat cni...
Ktrg pegi just nk amek gambo n jenjalan je...ngeee...
 So, asyik tulis je...meh layan gambo meh...

Pemandangan depan Bangunan ala2 French



JapaneseVillage



Laluan ke JapaneseVillage



Pandangan Dari Atas



Perigi Ajaib



 Pinky

                

Tengok Tangan si Airis tu...

Japenese Village



Umah Japenese



Actually nak capture lagi banyak gambo tapi hari dah nk hujan plak...
so ni jela yg sempat...sob..sob..sob..


pape pun thanks hubby bawak mami n Airis jenjalan sampai ke Bukit Tinggi ni...

2 ulasan:

Wawa berkata...

tengah usha2 gak ni utk jejalan kat bukit tinggi...;)

achiek anis berkata...

hsalam perkenalan wawa...sila2...poie pagi lg bgs...leh p byk tempat...kalau x jadi cm ktrg la...ngeeee

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015