Penjenamaan semula Anis Cheesecake kepada Anis Choc n Cheese


Bismillahirrahmanirrahim...
Untuk makluman semua business kecil-kecilan mami dah bertukar nama..
Dulu dikenali sebagai Anis Cheesecake yang hanya menjual kek cheese leleh..
Kini, Alhamdulillah dah semakin berkembang dengan penjenamaan semula ni..

Rajin-rajin singgah la page n like Anis Ch0c n Cheese ya...
Sekarang kek untuk majlis hari jadi pun mi dah terima..
Harga murah-murah je mi buat sebab amatur lagi kan..
Cari duit sambil jaga anak2 di rumah..

Alhamdulillah setelah hampir 5 bulan lebih menjadi ibu kepada dua anak ni hidup dah boleh diuruskan..Mula-mula memang agak stress nak handle 2 anak kecil sorang2 sebab hubby bz keje..
Tapi lama2 dah sebati so dah boleh kawal situasi gitu...hehe...
Yang penting kena sabar la dalam uruskan anak-anak kecil ni...

Ok la...melalut ke cerita lain plak...
Ni ada produk baru dari mi...'Meh la cuba..
Whassup je no. yang tertera kat page tu ye..
Jangan PM...PM ye...whassup or sms je untuk feedback segera...


 ANIS CHOC N CHEESE TART

Whassup / sms 012-5756074 untuk tempahan.

Self-pick up only at Presint 17RK2 Putrajaya

7 ulasan:

CikNaa berkata...

alahai terliur nya lah..MI bila nak ke gombak?

achiek anis berkata...

Hehe....tgu ye cikna..klu nk umah mertua nnt mi roger2 yek

nadiah hanum berkata...

Oh myyy...sedapnya!!! Ada delivery tak?

DYatie ABakar berkata...

Huuuu. Ku trsa cm jauh pjya. Takpe. Nt ku ikhtiarkan. Mu tgu WA daku. Haha.

Rosz Malieyana berkata...

sedappnyer....
jom singgah saya plak...:-)

Nur Zayyani Liman berkata...

Nampak sedap..my fevret..cantik lg pun..hehe

e k i n ♥ y u s r i berkata...

sedapnye....

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015