Menghitung Hari


Salam semua...
Masih bersiaran lagi mak buyung sorang ni..
Masih belum ada tanda-tanda yang adik baby nak keluar menonjolkan diri...
Jumaat lepas ingatkan dah nak bersalin sebab dah rasa sakit2 di bahagian peut..
Tapi sejam je gitu..
Kemudian kembali kepada asal...

Walaupun untuk kelahiran anak kedua tapi debarannya sama je macam nak lahirkan anak pertama...
Macam2 dah fikir ni...
Harap2 kali ni pun normal la macam anak sulung dahulu kelahirannya...
Puas dah mami berjalan sana sini ni adik baby...
Agak2 bila la kamu nak keluar jumpa ayong Airis, abah dan mami?
Harap kamu tak keluar lepas due date ye..
Mami takmo kena induce..
Kalau boleh biarlah secara semulajadi macam Ayong Airis dulu....

Sekian, luahan dari mami yang ternanti2 saat melahirkan anak kedua dengan penuh debor...ngeeeee

16 ulasan:

Allene berkata...

semoga dipermudahkan anis...

achiek anis berkata...

thansk leen...doakan ye

Fieda Eryda berkata...

hihi samala kite...baby syok dlm perut lg ni....ari tu pun doc siap buat ctg sbb perut mengeras,tp xde construction pun lg hehe....

achiek anis berkata...

adik2 airis ni mmg xmo keluar lagi kan sis...debor je menanti

ameris berkata...

sampai akak pun debar bila baca mak yong yg tunggu due date ni..

Mila Hilas berkata...

bile due?? sll lah berborak dan usap2 perut tu..doa byk2 semoga Tuhan permudahkan urusan ni.

achiek anis berkata...

ngeee...doakan ye kak...fuh

achiek anis berkata...

next week mila...due nye 18/9......

lia berkata...

semoga smua nyer d permudahkan, amin...

mama amir berkata...

semoga dipermudahkan segala urusan yer...^_^

Cocochaneta coco berkata...

kak anis dh try all the natural inducers? makan nenas, makan pedas, make love, shake ur body. perineal massage n few more.. kalo ada yg belum boleh try..kalo dah its ok just berdoa k. good luck

Chekgu Azrine berkata...

Semoga dipermudahkan urusan.
Mmg tau..akk even ngandung anak no4 pun debaran dia sama je..rasanya masa mengandung bb sulong takdela excited sngt berbanding dengan bb no.4..hahaha

achiek anis berkata...

insyaallah ameen...tq kak...

achiek anis berkata...

ameen...tq sis

achiek anis berkata...

ada yg dah ada yg belum...insyaallah terima kasih igtkan akak...doakan ye...fuh...berdebor....

achiek anis berkata...

hehe...kan kak...nak bertarung nyawa kan...debaran tuuish jgn ckp la...thanks ye kak doakan ye...

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015