Hari Minggu Adalah hari Bersama Keluarga


Salam semua...
Selamat bekerja pada yang bekerja dirumah atau dimana2...
Jadi surirumah pun kira keje jugak kan...
Tak habis kerja dari pagi sampai ke malam...
Insyaallah mi akan jadi fully housewife tak lama lagi..
Moga Allah terus murahkan rezeki keluarga kecil kami nanti...
Demi Airis dan adik baby yang bakal lahir tak lama lagi..Insyaallah...

Bagi orang yang bekerja luar rumah macam mi ni hari minggu adalah hari yang dinanti-nantikan..
Sebab hari minggu jela dapat luangkan masa 24 jam dengan keluarga..
Kesian kak yong Airis hari2 kena anto ke taska...
Tak dapat nak tengok perkembangan dia sepenuhnya..
Ni la dilema ibu2 yang bekerja kan...huhu
Beruntunglah wahai ibu-ibu yang tak perlu keluar bekerja..
Dapat luangkan masa 24 jam berkepit dengan anak-anak je...
Jeles iols tau....huhu

Hari minggu lepas penuh dengan aktiviti...
Dengan kenduri kawen sepupu mi, majlis aqiqah dan birthday anak blogger Umie, anto keknya lagi ke Hulu Langat...pas2 sempat plak menyinggah Paradigm Mall sbb nak ke Padini Fair pye pasal...ni gara-gara Kak Azrine la share kat Geng Gojes....ngeeee
Pastu Ahadnya bawak Airis jalan-jalan kat Marina Putrajaya tengok Dinasour..
So, memang padat la aktiviti hujung minggu kali ni...



Sekitar Majlis Kawen Sepupu Mi
Selamat Pengantin Baru Ana & Adzhim



Dahaga Tunggu Alang Ana Bersanding


Nak makan telur rebus plak


Majlis Aqiqah Dayyin dan Birthday Dhia anak Blogger Umie

Untung jadi tetamu terkahir siap dapat tapau lauk...ngeee

Gambo bershopping nan hado sebabnya bateri dah kong hp laki bini...seharian berjalan..
Powerbank plak dah hilang...so no pic la malam tu...
Takde shopping banyak pun sebab saiz untuk gegirl 3 years je yang jumpa..
So agak besar untuk Airis..
Makanya shopping kemeja untuk hubby jela dah sale n murah..
Buat pakai jalan2 kekdahnya...
Sehelai rm19 sajo....murah oiii....so rembat 2 helai je...lengan panjang...
Sebabnya lengan pendek terlalu senteng utk lengan hubbyku yang bahu agak berbidang itu..

Ahadnya plak pegi jalan2 area kawasan Putrajaya saje...
Dekat Presint 5, Marina Putrajaya..Bersebelahan Pullman...
Poie nengok Dinasour...

Dilanjutkan Sampai 22 June 2014



Mula-mula seronok je

Lepas tu melalak takut dinasour...agagaga

6 ulasan:

Allene berkata...

lepas ni boleh la berbusiness sambil jaga anak2... =)

achiek anis berkata...

Insyaallah...gitu la perancangannya nnt...:)

Chekgu Azrine berkata...

Hamboi...ibu ngandung ni aktif tau dia..
Kemahen lg berjalan sakan

achiek anis berkata...

senang nk bersalin nnt kak...ngeh3...alasan tul...blk rumah kejang urat kaki...hahaha

Masitah Abdullah berkata...

wahh bestnye dpt jadi fulltime housewife. syukur alhamdulillah

achiek anis berkata...

insyaallah eta...ameen...:)

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015