My Dear Warehouse Sale : Airis Tricycle

Entry kedua dipetang hari...
Orang lain dah lama poie my dear sale ni tapi mami baru je dapat poie jumaat lepas...
Nasib baik sempat...sale kan last 7/7/2013...
Itupun sebab hubby dapat balik sekejap..
Tanpa membuang masa terus mengajak en hubby menerjah tempat kejadian...ngeee

Memang dah lama aim nak belikan Airis tricycle ni...
Cadangnya nak beli yang murah2 aje..
Asalkan ada pemegang dibelakang coz mami mengah oi nak menolak 3 in smart vtech Airis tu hari2...

Airis 3 in 1 Smart Vtech

Tapi......
Kalau dah pegi dengan en hubby...rege tolak tepi...
Keselesaan tu jadi priority....
Pemegang tu lembut katanya...ada seat belt so nnt airis tak jatuh...
Ada bunyi2....xdela Airis bosan naik basikal nanti...owh...macam2 la...
Mami ni dah budget baik punya nak yang bawah seratus je tau bah...
Mithali kan isterimu ini....tangan kat bahu mata ke atas...ngeh3 
Tapi ok la...harga after sale leh la kompromi lagi...
Kalau takde sale fengsan nengok regenya
Bukan setakat  tricycle je yang dicapainya...mainan lain pun dibelikan sekali
Tapi tak kisah la...bukan duit mami...
Kih kih kih...dasar mami kede........
Untung la kamu wahai anak....



Purple Yaww



Suka bebenor


Tengok tv pun atas basikal




dekat mydear ni jugak sempat grab 2 helai Cloth Diaper untuk dicuba...
lupa plak nak amek gambo kan...
nnt bila2 mami update pasal Cloth Diapers plak ek....

8 ulasan:

lia berkata...

wahhhh baju tu da mcm seragam lak... purple he3

Nurul Ilyani berkata...

Kaler die cantik ;)

Aeen berkata...

kaler basikal cantek la..sweet je tgk..:)

achiek anis berkata...

hehe...kebetulan je tu sis...

achiek anis berkata...

aah...kan....ada 2 pilihan color...

satu lagi oren klu tak silap....

achiek anis berkata...

kan...mcm iklan tu..sekarang kita suka purple....

kita dah besar...dah tak suka pink...hehe

aYda berkata...

Alahai comelnye Airis dgn tricycle dia tu..my doter pn nama Airis jgk..salam kenal..sy follow blog awak ye :)

achiek anis berkata...

yeke..salamkenal....nnt sy follow semula....thanks awak

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015