Aidilfitri 1434H : Tema Katanya



Salam 14 Ramadhan...
Pagi2 ni teringat nak share ngan semua pasal tema raya tahun ni..
Over tak baru 14 hari puasa dah cakap pasal raya...ngeee


Tema Kami Tahun ni :



Awal2 lagi dah siapkan baju raya coz hubby kan kursus..
Bulan Mei aritu lagi ktrg dah prepare...kui kui kui...
So sekarang dah bersenang lenang...
Tinggal nak cari kasut raya aje..
Kalau terbeli lagi baju pasni kira wat tambahan jela...ngeeee




Cer share tema raya korang pulak?




14 ulasan:

Chekgu Azrine berkata...

Akk pakai oren peach je gitu..sbb ikut hubs punya baju melayu..hehe

achiek anis berkata...

oren peach tema ktrg tahun lepas kak....

tahun ni striking sikit....ngeee

yUmiE AzuRa berkata...

kte punye tema sekali dgn family kt kg color grey..err raya kedua xde terpk pn lg nk tema ape.tp rsenye haruslah tema caca marba je kot.haha

e k i n ♥ y u s r i berkata...

ekin pon color grey jugak
cume ade +pink je
hehehehe

raya ke2?
hitam kot
huhuhu

achiek anis berkata...

hehe...ni tema family kecil kami je..

family kat kampung teman purple...

family abg lain2 tema...

so jadi colorful la nnt...

achiek anis berkata...

grey belum pernah wat tema lagi...maybe jadi tema next year plal..


biasa raya kedua tu tema suka hati tapi kebetulan thn ni nak sedondon plak...heee

Fieda Eryda berkata...

kite kaler hitam grey hehe..

achiek anis berkata...

owh....mcm grey dah menang ni...hehe

ctmah berkata...

hari raya pertama color coklat kuning camtu kot.
2nd day biru putih kot
3rd day hitam kot
hehehe..over pulak raya kali ni

lia berkata...

wallllaaa ada theme sampai raya ke2... ke3 ke nih... akak ni, ada betol2 baju kurung sepasang jer... hari seterusnya, p pakai kain batik jer ha3

achiek anis berkata...

amboi over nau smpi raya ketiga...haha

alamak tahun ni mmg tema hitam n grey ke ek...

rmi plak tema gitu....

achiek anis berkata...

hehe...byk rumah nk ziarah ni kak....tak cukup sehari...ngeeee

Mimy Hamid berkata...

hamboi ada pink !!!!!!! cik husben ok ke

achiek anis berkata...

dia redha je kak...haha


sebab cik bini yang beli kain...ngeh3....

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015