Weekend : Birthday Celebration

Salam semua...
Semua gojes mommies duk update gathering kat Kidszoona kan...
Jeles mami...sob sob sob...
Tak dapat join coz hubby xde....
Jalan nak ke sana memang mami fail la....
Kalau area Putrajaya ni boleh la lagi...
Nasib baik la adik ada datang dari Terengganu weekend ari2...
So boleh la merayap jauh sikit...
Ke Bukit Beruntung nun....celebrate besday anak buah mi a.k.a anak susuan...
Kalau nak harap mi berdua je dengan Airis nak drive sejauh tu memang tak sampai la...ngeee
Nasib baik juga jalan ke sana dah hafal...kui kui kui...
 
Simple Banner
 
Actually besday afiq 3 Jun sama dengan anniversary mami dengan hubby...
Besday Khayra pulak 1 Julai nanti...
Disebabkan minggu ni je mak paknya free so drg decide buat sekali majlis besday anak2nya...
 
 
 Muhammad Afiq Khalis - 4 Tahun
Khayra Adelia - 1 Tahun

Abg Afiq yang tak Sabar Nak Potong Kek






Kena kawan baik juga potong sama2...hai la Abg Afiq

Kek Barbie Doll Untuk Khayra
 
Kek Barbie Doll ni my aunt yang buatkan sendiri...
Kreatif kan...
Takde belajar mana2 pun...sekadar belajar di youtube je...
Aktiviti masa senggang katanya...
Tapi my aunt tak terima tempahan tau uols..
Ni dia saje2 nak cuba bakat je...
Cantikkan walaupun amatur je....


Smiley Cake untuk Abg Afiq

Untuk Abg Afiq pulak kek ditempah dari Wonder Milk..
Chocolate Moist Cake ni memang sedap...
Recommended la sape2 nak tempah kek...
Uols boleh je search kedai kek Wonder Milk ni ek...
Ada 3 cawangan sekitar Klang Valley...
 
 

Godies Beg - Untung la mama designer..ngeee

Godies beg ni pulak my sister in law yang design sendiri...
My sis in law ni designer kat Perodua nun..
Untung la...save budget....ngeee

Walaupun majlis ni dibuat secara sederhana tetapi tetap meriah...
Yang penting Abg Afiq gembira sebab kawan2 datang raikan besday dia..
Adik Khayra baru setahun so tak faham lagi...hehe

Airis dan Asu

Gambo Airis dengan besday boy n girl xde coz dia start cranky time tu coz ngantok...
So gambo mami pun xdela coz poie mentidokan si kecik ni...
 

Airis & Pak Ngah

Kalau uols nak tahu ni la 1st time Airis nak dekat Pak Ngah dia a.k.a Abg Mami yang kedua..
Sebelum ni jangan harap dia nak...
Pak Ngah lalu je pun dah melalak2 macam kena pukul...
Mungkin Airis rindukan abahnya kot...
Tu tak kisah abg mi amek...Cian Airis...
Hari2 tengok video abah send kat whassup ea....
Nanti abah balik ea dik...sob sob sob...

Ok la uolss...ni je cite wekend mami....
Sejak hubby kursus ni dah jarang la beraktiviti wekeend kami...
Weekend uols mami tau dah...
Gathering tu la pe lagi....
Jeles...Sentap...Ngeee

2 ulasan:

m@m@yAyA berkata...

Ala jgnla sedeh yer nti next gathering leh kita jmp..

achiek anis berkata...

hehe...nest gathering tu pun belum tentu leh join sis...klu byat area Putrajaya boleh la...klu KL nun mmg fail la jalannya...ngeee

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015