Masalah Upload Gambar di Blog


salam blogger2...
korang ada masalah tak nak upload gambar di blog korang?

mi perasan sejak dari minggu lepas susah betul nak upload gambar kat blog ni..
nape ek?
nak kata line internet problem access lain ok je...

dah try guna hp or tab pun sama jugak...
ke blog mi yang mmg ada masalah?

cer share sikit klu korang ada pengalaman...


4 ulasan:

lia berkata...

cer guggle sbb hari tu ada prob yg sama & guggle, ada blog yg bg cara atasi tp x ingt kat ner

achiek anis berkata...

oyeke sis..thanks ya...nnt try....

Kakzakie berkata...

Alhamduillah kakak tak ada masalah pulak achiek...
Nak tolong pulak kakak tak tahu.

achiek anis berkata...

dah ok dah kakzie...tak sempat nk google lagi...nnt dh tau saya buat entry...hehe

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015