Hari Buruh : Perkelahan diTeluk Batik, Lumut

Sempena cuti hari buruh ari2 mi sekeluarga pergi berkelah di Teluk Batik, Lumut..
lebih kurang 1 jam jugak la perjalanan dari kampung mi nak ke sana..
saja bawak mak n papa serta adik mi jalan2...
selain nak hilangkan rasa frust papa mi yang tak jadi operate mata..
ikutkan mi sambung cuti dari 1-3 mei 2013 tu nak jaga papa yang dijadualkan operate mata sebab katarak pada 2 mei tu...tapi disebabkan tekanan darah papa tinggi so operation dibatalkan..
kesian tengok papa yang frust tu yang ajak pergi bersantai dipantai....
so pagi2 lagi mak mi dah sediakan bekalan untuk berkelah disana..
saje pergi tarikh 2 mei sebab orang lain bekerja kan so xde la ramai kat pantai tu nanti..
baru la leh papa mi hilangkan kefrustsan dia...ngeee

Teluk Batik, Lumut, Perak



Tokwan Release Tension


Menu Opah Sediakan...Kari Kepala Ikan was The Best Dishes



Opah & Tokwan


Opah & Asu

Budak Cranky Tak Cukup Tido


Sebamnya Mata Mami

Makan fingers food lagi sedap dari layan abah...ngeee



Bersantai di Pantai

Mula2 Takut lepas tu xmo naik la pulak


Mandi kejap je...tak sampai 30 minit..

mi bagi Airis mandi kejap aje dalam 5 minit je kot...
takut dia demam coz suhu panas gak time tu..

sementara tunggu abah mandi sepuas hati ktrg just bersantai kat tepi pantai..
dah siap2 kemas sume lepas asar gak la ktrg gerak balik..

Insyaallah ada rezeki leh p bersantai lagi...
tapi kena tunggu tahun depan la coz hubby dah nak kena kursus 6 bulan..
huhu....

6 ulasan:

wAnIe berkata...

bestnya akak g berkelah..hehe

achiek anis berkata...

hehe...last minute planning....

CikNaa berkata...

cantik gak pantai dia kan?
jauh tak dari kl?

achiek anis berkata...

owh...kalau dari KL mau 3-4 jam gak cikna...ni saya gerak dari kampung di taiping...

lia berkata...

wahhhh seronoknyer dpt lepak2 kat pantaiiii...

achiek anis berkata...

kan...bukan selalu...sekali sekala menghirup udara segar...hehe

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015