BERBALOI-BALOI DI KIKO WAREHOUSE SALE 2013


Ingat tak Mi ada post pasal Baby Kiko Warehouse Sale kat cni :  KIKO
 Berbaloi2...rugi sape tak pi...hehe
Serius mi tak tipu...
Harga memang rendah berbanding harga pasaran...
Range harga yang di offer antara RM4.00 dan paling mahal RM20.00..
Tapi ralat sikit sebab overall yang Mi target nak beli utk Airis dah hbs...
Padahal kitaorang pegi sabtu pagi tu..
Sampai sana dah penuh dengan ibu n bapa2 yang sama tujuannya macam kami..hehe
Macam biasa bila sale2 macam ni kaum ibu je sibuk memilih sana sini..
Kaum bapa jaga anak tunggu kat luar ke..kete ke...kan2...hehe

Meh layan hasil rembatan mami utk Airis pada hari tu :


  

Dress RM12.00


 Dress RM20.00 


Skirt RM8.00

 

Top RM12.00  Skirt RM16.00

 

Jaket RM20.00  Skirt RM20.00

 

Top RM8.00  Pants RM16.00

 

Pants RM16.00

 

Sweater RM20.00

 

Jaket RM20.00

 

DAN

Mungkin rezeki Airis hari tu...Kawan Mi masa belajar dulu datang melawat Airis coz kebetulan drg dtg KL

Airis With Aunt Fizah & Aunt Wani




Hadiahkan Airis lagi 2 pasang baju pun dari KIKO untuk Airis

Tq Aunt Fizah & Wani

Tq Aunt Fizah & Wani


So, baju raya Airis dah ada coz mami beli saiz besar siap2....hehe
Kalau ada rezeki lebih nanti kita beli lagi ye Airis..
*Pengsan Abah*
Syok shopping baju anak gegirl ni...kan uolls....ngeeeee

2 ulasan:

sarah berkata...

klu shopping baju anak rm200 pun x trasa...bile nk byr mak aih baru prasan byk juga amik hahaha....

achiek anis berkata...

haha...masih under budget...berbaloi la 12 helai tu...klu kat shoping complex 2 pasang dh ratus....pengsan....ngeee

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015