Berhujung Minggu di Bogi Park, Vienna & Castelletto



Salam semua...
Memang menjadi rutin sejak berada di Vienna ni untuk bawak anak-anak beriadah bila hujung minggu...
Yela seminggu duduk je terperuk dalam rumah...
Paling2 pun mami bawak keluar pergi kedai je...
Keadaan cuaca yang sejuk yang sentiasa bawah 10 darjah membataskan pergerakan anak2 untuk main diluar...
So, alternatifnya memang kami suami isteri mencari Indoor Park untuk gembirakan anak2...

Sebelum ni kami ke Family Fun Indoor Park Vienna...
Dimana kejadian kecurian tu berlaku...
Memang terus banned la tempat tu...
Ahad lepas 13 Disember 2015 kami ke Bogi Park,di Gutheil-Schoder-Gasse 17, 1230 Wien...
Lebih kurang 25 minit perjalanan dari rumah...


Bila anak-anak happy maminya pun happy so bapaknya pun takde la susah hati...




Dah besar dah gayanya si adik tu...Alhamdulillah dah 1 tahun 3 bulan sekarang ni...
Apa kakak buat adik akan ikut...
Anak kedua ni memang cepat sikit perkembangan ye...
Mungkin sebab ada kakak yang jadi ikutan agaknya...


Balik tu sempat singgah Castelletto di 1st District Vienna...
Kedai Ais Krim yang agak famos la di Vienna...
Macam2 rupa bentuk ais krim boleh jumpa kat sini...


Airis dengan ais krim Pinochio namanya...
Beria berzikir nak ais krim nak ais krim dalam kereta..
Dah dapat makan sikit aje...sejuk agaknya...
Yang mami pula order Nutella Spagethi Ice Cream...
Bukan spagethi makan dengan ais krim tau tapi rupa ais krim tu macam spagethi...


Terliur tak? terliur meh datang Vienna...heee
Ok la sampai sini dulu...Jumpa lagi nanti ya.



5 ulasan:

anez zamri berkata...

bestnya kak yong punya aiskrim tu..acik nak sikit plsss..hehe

Chekgu Azrine berkata...

Bestnya..nti salji turun lg best kan

achiek anis berkata...

Ada sesetengah tempat dah turun...kt rumah ni je belum lagi..

achiek anis berkata...

Acik mai Vienna nnt kita belanja 😁

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015