Pureen Clearance Sale 7-8 Mac 2015


Salam semua...
Dah dekat 2 minggu baru nak update pasal Pureen Sale ni..
Tiap2 tahu memang tak pernah miss pergi sale drg ni..
Sebab harga yang ditawarkan memang berbaloi-baloi la..
Tapi rasanya tahun ni baju yang drg offer memang murah tahap terbeliak biji mata..haha
Yela RM 2 sehelai...nasib baik leh dapat sepasang RM4..
Yang baju siap sepasang RM5 je...
Uih memang mi rambang mata dibuatnya...



Tapi biasa la..
Bila sale2 cmni manusia memang ramai la..
Memang kena berpanas berpeluh la nak memilih dan membayarnya..
Strategi mi kali ni just pergi dekat kotak2 yang drg dah longgokkan kat tepi2 tu dan pilih..
Malas dah nak bersesak2 kat dalam sana tu..



Alhamdulillah dapat la baju yg RM2 sehelai tu semuanya dalam 12 pasang...
So, sepasang jadi RM 4..
Yang sepasang RM5 mi dapat dalam 15 pasang...
Campur baju Airis & Kays..
Tapi lebih kepada baju si adik la sebab baju2 yang sediada dah mcm sarung nangka...hehe

Dah siap pilih turn  hubby beratur utk bayar..
Sebelum tu hubby tunggu dalam kereta ngan anak2...
Lepas tu mi plak tunggu dalam kereta ngan anak2..
Sejam lebih jugak la tunggu nak bayar..
Stok sabun basuh botol n baju beli untuk setahun terus...
Jimat berganda gitu sebab sabun basuh baju jatuh RM11 je utk 1.2kg..
Sabun basuh botol pun RM11 untuk 900 gram..
Mandian ada yang RM 7 & RM11...
Total lost untuk hari kejadian RM347....
Berbaloi la sebab stok setahun kan...
Silap2 dua tahun terus sebab hubby amek semuanya 4 paket setiap jenis...pheww...

Tapi adalah kenalan2  yang berkemampuan tu tak suka pergi...
Yela kena bersesak dan berpanas..
Tapi yang murah nak...
Nak susah sikit taknak...so bolayan la orang gitu...
Kirim2 sori ye...nak kena usaha susah payah sikit...
Ha...kan dah terluah kat sini...ngeeee

ok la..tu je nka share...taip2 byk2 kang ada yang sentap sbb tak dapat pergi...hehe...
Jangan marah ye...gurau2 je...





2 ulasan:

Allene typicalmommy berkata...

byk betul ko shopping... uhuhuh klu aku, mesti tak dapat izin.. uhuhuh... laki aku tak suka aku beli sekali bnyk mcmtu. padahal macam tu lg jimat kan...

e k i n ♥ y u s r i berkata...

x larat nak pegi
huhuhuhu

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015