Seminggu Selepas Cuti Raya


Salam semua...
Lemau je rasa lepas 10 hari cuti raya...
Ofis pun masih sunyi sepi sebab ramai masih bercuti...

Alhamdulillah raya kali ni balik ke kampung je jem..
8 jam perjalanan baru sampai Taiping..
Kalau tak 4 jam dah sampai...

Balik ke Putrajaya tak perlu melalui jem walaupun gerak sabtu petang...
3 jam je dah sampai KL...
Siap sempat beraya kat rumah my aunt lagi kat Sungai Besi...

Gambo raya?
Nanti la..bila mood rajin nak mentransfer ke PC baru leh upload ye...
Cadangnya nak wat open house kecil-kecilan next week...
Ada ke yang nak datang teratak kecil daku kalau daku buat ek?



4 ulasan:

Mar Mansor berkata...

selamat kembali bekerja..mood masih mood raya..

Chekgu Azrine berkata...

Selamat hri raya sis..

achiek anis berkata...

tu la mar...mood raya lagi ni....huhu

achiek anis berkata...

selamat hari raya kak azrine...

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015