35 minggu Sudah Adik Baby


Salam semua...
Lama tak bersiaran..
Mood nak update ke laut...
Entry raya ke-3 pun masih berhutang lagi ni...
Nanti la mi update bila rajin ek...

Arini dah cukup adik baby 35 minggu dalam perut mami...
Rasa macam kejap aje dah nak masuk 9 bulan minggu depan...



Mami pun dah mula rasa sesak nafas kalau baring telentang..
Berat adik baby baru 2.1kg masa scan minggu lepas...
Alolo...tecik lagi kamu dari Ayong Airis ye dik...
Ayong Airis dulu keluar dengan berat 2.53kg je..
Harap kamu pun takde la besar sangat ek...
Supaya senang mami nak teran nanti...ngeeee

Pergerakan adik baby pun makin terasa...
Ruang dah sempit agaknya...
Alhamdulillah sekarang ni adik baby dah masuk laluan yang betul..
Moga kamu terus berada dikedudukan begitu sehingga saat kamu bakal keluar ye...

Tapi mami risau gak ni..
Minggu depan abah kena ke Padang, Indonesia plak...
Seminggu pulak tu...
Janganlah kamu keluar masa abah takde kat Malaysia ek..
Jenuh mami nak uruskan Ayong Airis kalau kamu keluar awal...
Tunggu abah balik sini dulu ek sayang...
Kalau jadi anak merdeka pun ok jugak...ngeee

Nama adik baby mami dah pilihkan yang pangkal depan bermula huruf K...
Tunggu abah pilihkan sambungan belakangnya plak huruf F...
Kalau abah takde pilihan biar mami pilihkan je...hehe


Andai ada salah silap daku mohon maaf siap2 ye...
Andai ada terasa hati dengan penulisan2 daku sebelum ni...


Ok la...doakan daku selamat melahirkan ye kawan2 semua...
Semoga semuanya dipermudahkan nanti...
Insyaallah...


16 ulasan:

Mila Hilas berkata...

anak 1st dlu lahir msa minggu ke berapa?

Allene berkata...

ihhihi aku plak dok excited mu nak bersalin... =D

achiek anis berkata...

on due date...7/4/2012....so taktau nak jangka awal or lambat untuk adik baby...ngeee

achiek anis berkata...

haha...meh join meh nak...agagaga

Chekgu Azrine berkata...

tak sabarnya nak tgok baby achik anis...hhehehe

lia berkata...

take care...

achiek anis berkata...

akak tak sabo ktrg lagi tak sabo kak...ngeee

achiek anis berkata...

insyaallah...thanks sis

Fieda Eryda berkata...

semoga kita sama2 slamat meahirkan la ye hihi...kite pun 35week ni,baby 2.2kg dah dlm perut...tak sabar nak tgk baby second ni hehe

CikNaa berkata...

go go go..tak lama dah kan? debor tak? ekekke..

achiek anis berkata...

kan sis...lebih kurang je berat baby kita....adik airis boy ke girl?

achiek anis berkata...

fuh...harus la debor cikna...ngeee

Fieda Eryda berkata...

adik airis kite boboy hihih....sepasang la

achiek anis berkata...

sama la adik airis ni pun boy jugak...insyaallah....:)

Hafizah berkata...

alala..teciknyer along airis dl. bestnyer anis xlame lg nk bsalin dh. moge slmt sumernyer...

achiek anis berkata...

hehe...smpi skg ayong airis maintain kecik...maceh...insyaallah.....

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015