Warna Tema Raya Tahun 2014


Salam semua...
Apakah puasa pun belum sibuk nak bertema raya bagai....
eh jangan tak tahu...
Ni sebab persediaan awal mak buyung...
Maklum la puasa nanti dah sarat...
Dengan nak puasa lagi...
Dengan bawak perut lagi...
Mencabar ooo....

Alhamdulillah persediaan raya 80% hampir lengkap..
Tinggal nak cari kasut dan baju kurung Airis je..
Mak Paknya dah siap...beli ready made je..
Untuk mak buyung ni layak pki dress aje...
Lupakan impian nak berbaju kurung scallop bagai yang tengah famos amos sekarang...huhu...nangis...

Ok nak tau temanya.....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




p/s : ada sapa2 tau mana nak cari kurung budak warna ni? susah benor nak jumpa yang plain...huhu


10 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...

Salam ukhuwah Anis,

Tema warna hijau ye.. cantik hijau tu.. puasa nanti baru senang nak cari anis..

akak tahun ungu lembut..

Akak follow #114 jemputlah ke blog kecik akak ye :)

achiek anis berkata...

salam ukhwah kak...maceh sudi singgah & follow blog saya..aah saje terbekenan plak warna tu....

Chekgu Azrine berkata...

Payah kot sis nak cari yg plain..huhu..
If ada akk tag sis ye..
Mana la tau kan

Cik Puan Rara berkata...

hmmm cr kat jalan TAR.kalau cotton mmg banyak.

achiek anis berkata...

aah tu la kak...btw thanks ek kak...

achiek anis berkata...

jalan TAR ek...huhu...kena rajin berjalan skit la klu g ctu....kena bawak bodyguard...klu tak mak semput...ngeh3...btw thanks rara

Mar Mansor berkata...

warna menarik juga tu..

achiek anis berkata...

kan...actually warna thn lepas tp baru thn ni teringin nak pakai...heee

Aty_Fared berkata...

akak tak decide lagi nak pakai kalr apa..tapi tak nak hijau..sbab..dah 2 kali raya ngan asben pakai hijau..heheh.. tahun ni ikut kaler mana akak pekenan..masa gi beli kat kedai nanti.. pastu baru carik baju melayu asben ngan anak..heheh..

achiek anis berkata...

hehe...ktrg thn lepas hijau jugak tp hijau biasa tu ha...thn ni gedik nk pki emerald kak....seb baik laki iols tak kisah...hehe

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015