Akan Kembali Aktif Berblog

Salam semua..
arini masuk ofis lambat...
bawak Ayong Airis check up...
2 Tahun berat baru 9.8kg dengan tinggi 81 cm...
Nurse dah sound berat nak jatuh line kuning dah ni...

Nak wat cmn nurse oi...dia xmo nasi...
Hanya makan sayur, sup, ikan n ayam..
Bagi nasi diluah2nya....
Takpe la ayong janji kamu aktif dan sihat...

Eh...macam lari tajuk plak...
agagaga...pasni leh la aktif berblog semula..
Sebabnya ada pertolongan seorang ofismate ni my pc nak leh access blog semula...
Yippppiieeee...
Maceh banyak2 ye papa humairah...jasamu dikenang...ngeh3....

Ok tu jela nak cite wat masa ni...
Semoga bertemu lagi....


6 ulasan:

Kakzakie berkata...

Oh... itulah sebab mengapa sepi tanpa cerita ye.

Bagusnya kalau kita boleh buat macam Airis kan sihat tapi tak gemuk - nasi memang boleh gemukkan org (tapi Airis kenalah makan sayang, Airis masih kecik lagi - mama dgn auntie tak apa)...

achiek anis berkata...

kan kak...susah la bebenor nk gg dia mkn skg ni...klu kita je yg mkn cm airis confirm sihat....huhu...risau gak ni...

aznor ibrahim berkata...

alahai airis..menurun mami la ni ye.kecik molek

Masitah Abdullah berkata...

ala kak anis, khalid dulu pon cmtu, nnt dia nak makan dia makan la tu..janji sihat sudah. bukan nya kita x uasaha bg makan kan

achiek anis berkata...

tu la...baka kecik nih...ngeeee

achiek anis berkata...

yeke eta...tu la...harap2 cpt la dia nk mkn...skg ni ikut mood dia je...asalkan sihat sudah la kan...

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015