Pemenang Utama Teka Silang Kata Life 101

Salam hari minggu semua...
Baru dapat nak mengupdate blog....
Sementara si tecik tengah mentido kan diri mami curi2 update...ngeee

Alhamdulillah...
Kali ni rezeki datang lagi...
Ari2 blogger Yana ada buat contest silang kata kan...
So, disebabkan tak busy time tu mi saje la join...
Soalan berkisah tentang latar belakang blogger Yana je...
So, gigih la daku baca entry2 lama dia yang berkaitan soalan....ngeee
Semangat iols mengisi silang kata tu uols...

Dan Alhamdulillah tak sia-sia usaha mi..ngeee
Diumumkan sebagai pemenang pertama gitu...
Rezeki anak-anak kekdahnya...
Hadiah ditawarkan memang banyak...
Sebagai pemenang utama siap leh request lagi nak hadiah apa...

Lepas puas duk belek satu persatu hadiah daripada penaja2 akhirnya mi pilih telekung lycra..
Siap boleh request warna uols...
Kerlas penaja ni tau...ngeeee
Nak tau sape penaja hadiah yang mi dapat?
Ni penajanya fingertipshop7
Selain telekung macam2 lagi yang drg jual....
Dari barang anak hingga lah ke mak pak...semuanya ada...

Apa pun terima kasih pada blogger Yana yang sudi pilih daku sebagai pemenang....


 
Telekung Lycra by fingertipshop7
 
Iols pilih warna grey...ngeee


5 ulasan:

Masitah Abdullah berkata...

Amboi murah rezeki k.anis, Hehe tahniah

Allene berkata...

rezeki baby...
patut dari awal lagi mmy airis ni asyik menang contest je..
rezeki si kecik rupanya...
tahniah... =)

mrs kayrul berkata...

Daku pun masuk jugak tapi kalah sebab masuk last minutw...hahahaha..

Tahniah tau

mrs kayrul berkata...

Daku pun masuk jugak tapi kalah sebab masuk last minutw...hahahaha..

Tahniah tau

Mar Mansor berkata...

tahniah ye..

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015