Sticker : Khaky Design


Salam Semua...
Seminggu daku menyepi ye dok...
Menyepi bukan sebab merajuk hati ke apa...
Tapi sebab bercuti je...ngeeee
Takde la poie bercuti kemana pun...
Balik Kampung tercinta nun di Taiping aje...

Asalnya  nak balik kejap aje..
Tapi seminggu pulak jadinya...
Sebab papa mi kena warded nak operate mata plak..
Alhamdulillah semuanya dah selesai...

Arini nak share dengan korang designer bagi sticker Anis Cheesecake
Sebab ramai plak yang duk bertanya kan...
Sticker ni ha...




Cantik tak? cantik tak?
haha...ni mi yang request nak design cmni...
Mi tempah dengan Khaky Design...
Hubby cakap nak yang simple tapi nampak eksklusif...
Kengkonon eksklusif la gayanya...ahaha...

Sebenarnya Khaky Design ni bukan saje wat sticker
Tapi drg jugak sediakan perkhidmatan kad kahwin, business card, flyers, button bagdes dan dll lagi..
Korang request je nak design macam mana..
Drg boleh designkan...

Harga jangan risau....memang berpatutan..
Nak jimat lagi tempah dalam kuantiti yang banyak..
Maknanya kalau lagi banyak lagi murah...gitu...
Kalau nak tau lebih lanjut sila la layai FB Khaky Design ek...




Ok...tu je nak share arini..
Nanti kalau ada masa mi update cuti weekend kami yek...
Maceh sudi singgah blog picisan daku ni...
























4 ulasan:

Allene berkata...

anis.. bru nak tny.. uhuhuh thanks ya...

achiek anis berkata...

welcome yunk....ngeee

Erna Nordiana Zamri berkata...

tak cuba lg kek anis. tp rata2 cakap sedap memang leleh la makan :)

achiek anis berkata...

meh cuba meh...ngeee

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015