Sedia Menerima Tempahan Cheesecake Leleh & Cheesekut


Salam 27 safar semua...
Bismillahhirrahmanirrahim...
Permulaan dipagi hari...

Untuk makluman semua mi baru memulakan 
perniagaan menjual cheesecake leleh dan cheesekut ni...



Cheesecake Leleh : RM 18 : 400 gram

Cheesekut : RM15 : 400 gram



Kalau ada yang berminat untuk merasai keenakan cheesenya yang creamy
boleh hubungi mi ditalian 

whassup/ sms : 012-5756074


COD : Putrajaya


Lain-lain kawasan, kos pengahantaran akan dikenakan mengikut jarak
Cas penghantaran diantara RM4 hingga RM7 akan dikenakan..


Penghantaran hanya akan dilakukan ketika cuti hujung minggu atau cuti umum sahaja.





11 ulasan:

CikNaa berkata...

mesti sedap ni..

achiek anis berkata...

hehe...kena rasa dulu la cikna....meh order meh...ngeee

Mama Safiy Arfan berkata...

besar mn ni sis? harga bpe ye?? ada perisa ape???

achiek anis berkata...

400 gram yang....rm18...buat masa ni perisa original je dulu....

aYda berkata...

sedapnye Nampak..bolehla oder ni..COD presint 2 kene charge tak??hehe

achiek anis berkata...

kih kih...Putrajaya xde cas sis....whassup/sms anis ea nak bila...

cikpingu berkata...

mi...pic npe tlebih besar sgt2 ni... pnuh screen haku..

aYda berkata...

kalau ade nk hari Jumaat ni (pagi) , duk cari ni phone anis tak jumpe la pulak..anis wassap sy la eh 0197795723

achiek anis berkata...

daku pun taktau nape...dekat settng daku dh check ok je kecik...pening dh daku...huhu

achiek anis berkata...

hehe...daku dh tau dah kenapa...hoho...

cikpingu berkata...

haaa ok dh.... umie td bukak.. segala pic sume jd besar...apepuntakboley..kikiki

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015