Pre Loved Item For Sale


Salam 17 Zulkaedah sume..
Arini mi nak share pasal baju-baju Airis yang nak di pre-loved kan...ngee

Ada baju2 ni yang tak pernah pakai lagi tau..
Akibat maminya ni suka membeli..
Sampai terlupa ada yang belum pakai...
Sedar2 dah kecik bajunya...
Tak sempat Airis nak pakai...huhu

Ada yang baru pakai sekali je...
Sebab budak tu dah membesar...
 Ada jugak yang terlalu besar...so tak padan dengan Airis...

Kot2 ada yang berkenan boleh la beli...ngeee





 
KOD 001 

Overall
Size: 12 month Height :74 cm
Small Cutting
RM 25



KOD 002

 Bebe Dress
Size : S
RM15
(Never use)



KOD 003

Skirts + Pants + Headbands  ( Brand Cikicoko)
Size : 90 ( Big Cutting)
RM 25
(Never use)




KOD 004

Baju Kurung Cotton
Size 0-3 month
RM 25
(Never Use)



KOD 005

Baju Kurung
Size : 0-3 month
RM25
(Never Use)



KOD 006

Baju Kurung Cotton Viscose
Size : 0-3 month
RM20



KOD 007

 Mothercare Pre-Walker Shoes
Size : 4
RM15




KOD 008

Baby Kiko Skirt
Size M : 3-6 month
RM20



KOD 009

Mothercare Long Sleeve
Size : 3-6 month
Small Cutting
RM10


( All item not including postage charge)
Postage RM7


 

Kalau ada yang berminat :

Whassup or SMS : 012-5756074 ( Anis)
  

4 ulasan:

Cik Puan Rara berkata...

mcm lawa je overall tu.hehehe =)

achiek anis berkata...

aah lawa...tp airis baru pakai sekali dah tak muat...ketat kat peha...huhu

Nadt berkata...

apakan daya anakku boboiiii..huhu

achiek anis berkata...

hehe...cm2 cuci mata jela ek...ngeee

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015