Airis Dan Tunnel Tent

Ari2 mi ada review pasal tunnel tent kan


hari jumaat lepas 15 mac 2013 baru la budak tecik tu berani masuk tunnel tu..

kalau tak tengok2 dari luar je...

jom layan pic Airis dgn tunnel tent nya..

Masuk



















Ok..dah bosan...baling bola keluar pulak la...ngeee


sejak mi wat entry Tunnel tent ari2 ramai plak yang tye mana mi beli kan..
ktrg beli dekat GM Klang...
tu pun puas mencari semua kedai toys yang ada..
dah nak balik baru terjumpa kedai yang jual tent ni..
tapi xde choice corak or warna lain...
semua corak n design sama je...

kedai mana mi dah lupa coz byk kali sgt pusing2 GM Klang tu...
klu korang rajin kena la tawaf satu GM tu cari ek...ngeeee

4 ulasan:

✿ pink velvet ✿ berkata...

wahhh! bestnyer tunnel tent ni.. lg best kalau dia dah bersungguh2 main dlm tu nanti kan

achiek anis berkata...

aah tu la...soronok tgk dia explore....kdg2 abah dia masuk join main dlm tu sekali sbb besar...kecuali tunnel tu xla....hehe

fila zulai berkata...

nama AIRIS.. :) sama nama anak buah saya... comelnya airis..seronok dia main... salam perkenalan :)

achiek anis berkata...

salam perkenalan sis...hehe...sama ke...thanks...mesti comel jugak anak buah awak kan...:)

Copyright to ACHIEK ANIS
Designed by UMIESUEstudio 2015